Απόφαση Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» | Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2019-2020
Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» έπειτα από συνεδρίασή του σήμερα Δευτέρα 08/06 και σε συνέχεια προηγούμενων κινητοποιήσεων αποφασίζει τη συμμετοχή του Συλλόγου στο πανελλαδικό εκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του πολυνομοσχεδίου Παιδείας.

Στεκόμαστε στο πλάι των εκπαιδευτικών που αντιδρούν στο πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση για την Παιδεία, στο άνοιγμα των σχολείων που έγινε χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών, αλλά και στη ζωντανή μετάδοση του μαθήματος που θέτει σε κίνδυνο τα προσωπικά δεδομένα ανήλικων μαθητών και εκπαιδευτικών καθώς και τις αρχές που διέπουν την ίδια την παιδαγωγική διαδικασία.

Διεκδικούμε, παράλληλα, αύξηση της χρηματοδότησης της παιδείας από τον κρατικό προϋπολογισμό και στήριξη κάθε βαθμίδας εκπαίδευσης (από τα Νηπιαγωγεία έως τα Πανεπιστήμια).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» καλεί όλους τους φοιτητές να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο αύριο Τρίτη 09/06 και ώρα 13:00 με αφετηρία τα Προπύλαια. Προτρέπουμε όσους συμμετέχουν να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας, κατά τη διάρκεια συμμετοχής τους στη συγκέντρωση.

Δείτε τη σχετική απόφαση του Συλλόγου εδώ.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης