Απόφαση Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» | Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2019-2020
Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» έπειτα από συνεδρίασή του σήμερα Τρίτη 26/05 και σε συνέχεια των κινητοποιήσεων από την προηγούμενη Τρίτη 18/05, αποφασίζει τη συμμετοχή του Συλλόγου στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σήμερα Τρίτη 26/05.

Στεκόμαστε στο πλάι των εκπαιδευτικών που αντιδρούν στο πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση για την Παιδεία, στο άνοιγμα των σχολείων που έγινε χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών, αλλά και στη ζωντανή μετάδοση του μαθήματος που θέτει σε κίνδυνο τα προσωπικά δεδομένα ανήλικων μαθητών και εκπαιδευτικών καθώς και τις αρχές που διέπουν την ίδια την παιδαγωγική διαδικασία.

Διεκδικούμε, παράλληλα, αύξηση της χρηματοδότησης της παιδείας από τον κρατικό προϋπολογισμό και στήριξη κάθε βαθμίδας εκπαίδευσης (από τα Νηπιαγωγεία έως τα Πανεπιστήμια).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» καλεί όλους τους φοιτητές να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο σήμερα Τρίτη 26/05 και ώρα 19:00 με αφετηρία τα Προπύλαια. Προτρέπουμε όσους συμμετέχουν να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας, κατά τη διάρκεια συμμετοχής τους στη συγκέντρωση.

Μπορείτε να δείτε την απόφαση του Συλλόγου πατώντας εδώ.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης