ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2021-2022
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022

Απόφαση Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» | Ημέρα Μνήμης για Σωτηρή Πέτρουλα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» έπειτα από συνεδρίασή του σήμερα Πέμπτη 21/07 αποφασίζει τη συμμετοχή του στην εκδήλωση μνήμης για τον Σωτήρη Πέτρουλα.

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022

Πώς θα σου φαινόταν να έγραφες 10 σε εξέταση και εργασίες αλλά τελικά να μην έβλεπες αυτό το βαθμό στο e-grammateia?

Στις 5 Ιουλίου οι φοιτητές του τμήματος ΔΕΤ εξετάστηκαν στο μάθημα «Αλγόριθμοι και Δομές Δεδομένων» με διδάσκοντα τον Λουρίδα Παναγιώτη. Έως και την ημέρα αυτή οι φοιτητές έπρεπε να είχαν παραδώσει δύο υποχρεωτικές εργασίες προκειμένου να βαθμολογηθούν με άριστα το 10.

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022

Απόφαση Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» | Νομοσχέδιο Παιδείας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» έπειτα από συνεδρίασή του σήμερα Πέμπτη 14/07 αποφασίζει τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο κατά του νέου σχεδίου-νόμου Παιδείας.

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022

Προστασία του δικαιώματος στην άμβλωση: Οι ΗΠΑ έλαβαν αρνητική στάση... η Ευρώπη;

Η Παρασκευή 24 Ιουνίου χαρακτηρίστηκε ως «μαύρη» για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τα δικαιώματα των γυναικών, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο, αποτελούμενο κατά πλειοψηφία από συντηρητικούς δικαστές, ανέτρεψε την ιστορική απόφαση «Roe v. Wade», του 1973, περί προστασίας του δικαιώματος στην άμβλωση. Ήδη μια σειρά Πολιτειών, ελεγχόμενες από τους Ρεπουμπλικάνους έχουν ψηφίσει τη σχετική νομοθεσία, με περιορισμούς και απαγορεύσεις να αναμένονται σε συνολικά 26 εξ αυτών, ενώ παράλληλα η συντηρητική πτέρυγα δεσμεύεται ότι θα προωθήσει την καθολική απαγόρευση των αμβλώσεων στο σύνολο των ΗΠΑ. Στις Πολιτείες αυτές, η διακοπή της κύησης θα ερευνάται ως έγκλημα, με την ιδιωτική ζωή των γυναικών να «παραβιάζεται» από τους εισαγγελείς, με σκοπό την εύρεση ενοχοποιητικών στοιχείων.

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου

Δείτε εδώ το πρόγραμμα επαναληπτικών εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2022.

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2021-2022

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι από την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 ανοίγει η ηλεκτρονική εφαρμογή, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων για την υποβολή της αίτησης χορήγησης του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων: Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022.

Προϋποθέσεις, ο φοιτητής για τον οποίο χορηγείται το επίδομα να είναι:

  • Έλληνας υπήκοος ή υπήκοος άλλης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • κάτοχος Ακαδημαϊκής Ταυτότητας σε ισχύ
  • κάτοχος Α.Φ.Μ

Η υπηκοότητα συνδέεται μόνο με το πρόσωπο του φοιτητή και όχι με των γονέων ή κηδεμόνων αυτού.

Πριν προχωρήσετε σε δημιουργία αίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, θα πρέπει πρώτα να έχετε υποβάλει φορολογική δήλωση για το φορολογικό έτος 2021. Σε αντίθετη περίπτωση η αίτησή σας θα απορριφθεί αυτόματα με την υποβολή της.

Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση συζύγων οι οποίοι έχουν υποβάλει χωριστές φορολογικές δηλώσεις, υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος ο ένας μόνο γονέας δικαιούχος του επιδόματος, ο οποίος στη φορολογική του δήλωση θα πρέπει να έχει δηλώσει το σύνολο των τέκνων που τον βαρύνουν (εξαρτώμενα μέλη) ώστε να διαμορφωθεί σωστά το οικονομικό κριτήριο.

Για την υποβολή της αίτησης και περισσότερες πληροφορίες, συνδεθείτε στον σύνδεσμο που θα βρείτε εδώ.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ