ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2021-2022
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023

Απόφαση Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» | Ημέρα Μνήμης για Σωτηρή Πέτρουλα

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου συμπληρώνονται 58 χρόνια από τη δολοφονία του Σωτήρη Πετρούλα. Ο Σωτήρης, νεαρός τότε, φοιτητής της Α.Σ.Ο.Ε.Ε., όπως και χιλιάδες άλλοι νέοι της εποχής, συμμετείχε καθημερινά σε διαδηλώσεις υπερασπιζόμενος τις απειλούμενες εν έτη 1965 αξίες της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Ήταν η ταραγμένη περίοδος των ιουλιανών όπως έχει αποτυπωθεί στην ιστορική μνήμη της ελληνικής κοινωνίας.

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Ο.Π.Α. «ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ» για ακύρωση μαθημάτων την Τρίτη 28/03/2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας», καλεί την Διοίκηση του Πανεπιστημίου να ακυρώσει τα μαθήματα την Τρίτη 28 Μαρτίου, ενόψει της εικοσιτετράωρης απεργίας στο Μετρό, τον Ηλεκτρικό (ΗΣΑΠ) και το Τραμ, για να μην αποκλειστεί κανένας φοιτητής από την εκπαιδευτική διαδικασία.

 

Δείτε εδώ την απόφαση του Δ.Σ. 

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023

Δημιουργία ΙΑΤΡΕΙΟΥ και πρόσληψη ΙΑΤΡΩΝ διαφόρων ειδικοτήτων

Μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και την απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας, συνειδητοποιούμε όλοι πόσο ζωτικής σημασίας είναι η ύπαρξη δομών για την άμεση και αδιάλειπτη παροχή δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας. Είναι πλέον η στιγμή το Πανεπιστήμιο να υιοθετήσει τα επαναλαμβανόμενα αιτήματά μας για τη δημιουργία ιατρείου και την πρόσληψη ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος ή ανάγκης ιατρικής φροντίδας, το ίδρυμα δεν παρέχει σχεδόν καμία κάλυψη στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας πέραν των Α’ βοηθειών.

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Ο.Π.Α. «ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ» για συμμετοχή στο απεργιακό συλλαλητήριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας», καλεί σύσσωμη την ακαδημαϊκή κοινότητα να συμμετέχει στο απεργιακό συλλαλητήριο αύριο 16 Μαρτίου στις 11.00 στην πλατεία Συντάγματος.Στα πλαίσια αυτά, καλούμε την Διοίκηση του Πανεπιστημίου να ακυρώσει τα μαθήματα την Πέμπτη 16 Μαρτίου προκειμένου να συμμετέχουν όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας στην απεργιακή κινητοποίηση.

 

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Δ.Σ. Συλλογου Φοιτητών <<Σωτήρης Πέτρουλας>>.

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023

Να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας

Σαν να σταμάτησε ο χρόνος και η σκέψη όλων μας, παραμένει καθηλωμένη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, στον αδόκητο θάνατο δεκάδων συνανθρώπων μας αλλά και στις οικογένειές τους, θύματα κι αυτές άλλης μίας κρατικής αδιαφορίας που οδήγησε σε αυτή την ανείπωτη ανθρώπινη τραγωδία. 

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Ο.Π.Α. «ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ» για την συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Η σκέψη όλων μας και σήμερα, βρίσκεται με τους οικείους των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Η είδηση της απώλειας της ανθρώπινης ζωής είναι πάντα κάτι συνταρακτικό, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για νέους ανθρώπους, συμφοιτητές και συναδέλφους μας.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ