ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2006-2007
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2007

Το φαγοπότι ξεκίνησε...

Ο νέος Πρύτανης Γρηγόρης Πραστάκος γιορτάζει τα επινίκειά του την Τρίτη 17 Ιουλίου σε "κοκτέιλ πάρτυ" στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Στο πάρτυ με χορηγό την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας καλεσμένοι είναι μόνο οι πρωτοβάθμιοι καθηγητές του ΟΠΑ.

Καλούμε το Σύλλογο Φοιτητών σε παράσταση διαμαρτυρίας στην εκδήλωση αυτή.  

Διαβάστε την απόφαση του Συλλόγου Φοιτητών, την οποία η ΔΑΠ (για προφανείς λόγους) αρνήθηκε να υπογράψει...

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2007

"Όχι άλλο ΚΑΡΒΟΥΝΟ"

oxi-allo-karbouno

Συγκέντρωση - Συναυλία

ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Παρασκευή 13 Ιουλίου 2007, 8:00μμ

Συμμετέχουν ΑΔΕΔΥ, ΕΚΦ, ΕΚΑ κ.ά.

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

Δικαίωση από τη Σύγκλητο...

Tην Πέμπτη 14 Ιουνίου, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίουκαταδίκασε τους τραμπουκισμούς των ΕΑΑΚ. Επιπλέον, λόγω της έκτασης και της βιαιότητας που έλαβε η χθεσινή απρόκλητη επίθεση των ΕΑΑΚ, θα πραγματοποιηθεί  Ένορκη Διοικητική Εξέταση με σκοπό την απόδοση ευθυνών στους πρωτεργάτες των επεισοδίων.

Τραμπουκισμοί των ΕΑΑΚ

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, μέλη των ΕΑΑΚ από όλη την Αθήνα επιτέθηκαν ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ αναίτια σε μέλη της ΠΑΣΠΑποτέλεσμα της απρόκλητης αυτής επίθεσης ήταν ο τραυματισμός πολλών μελών τηςΠΑΣΠ που βρίσκονταν στο χώρο του υπογείου.

image001
image003

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2007

Απόφαση για την Εξεταστική

Η εξεταστική θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 14 ΙουλίουΕξετάσεις μαθημάτων θα πραγματοποιούνται και τα ΣάββαταΤα μαθήματα του Εαρινού Εξαμήνου θα πραγματοποιηθούν μέχρι και την Πέμπτη 28 ΙουνίουΗ παραπάνω πρόταση αποτελεί την εισήγηση του Πρύτανη Γ. Βενιέρη.

Η πρόταση των εκπροσώπων της ΠΑΣΠ, η οποία μειοψήφισε για 4 μόνο ψήφους, όριζε στις 25 Ιουνίου την έναρξη της εξεταστικής και στις 13 Ιουλίου τη λήξη της. 

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

Πρυτανικές Εκλογές 2007

Την Τρίτη 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν Πρυτανικές Εκλογές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τα 2 ψηφοδέλτια που "κατέβηκαν" ήταν αυτό που εξέφραζε την ακαδημαϊκή πλευρά του Πανεπιστημίου (αποτελούμενο από τουςΕ. Πανά, Η. Λυπιτάκη, Α. Επίσκοπο) και αυτό που εξέφραζε την αγοραία λογική στο Πανεπιστήμιο και δεν αντετίθετο στα Ιδιωτικά ΑΕΙ (αποτελούμενο από τους Γρ. Πραστάκο, Ι. Κατσουλάκο, Ι. Χαλικιά).

Η ψήφος των μελών ΔΕΠ ήταν αυτή η οποία έκρινε το τελικό αποτέλεσμα,εκλέγοντας νέο Πρύτανη του Ιδρύματος το Γρηγόρη Πραστάκο.

Το Πανεπιστήμιο φεύγει... ο Πραστάκος έρχεται!

bonapartis prastakos

 

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007

Πρύτανης και ΔΑΠ αδιαφορούν για τους φοιτητές και την εξεταστική

Δύο εβδομάδες μετά τις φοιτητικές εκλογές και η εξεταστική του φθινοπωρινού εξαμήνου βρίσκεται ακόμη στον αέρα με ευθύνη της ΔΑΠ και του Πρύτανή της Γ. ΒενιέρηΗ συνεδρίαση της Συγκλήτου που είχε αποφασιστεί για τις 17 Μαΐου προκειμένου να πάρει απόφαση για τιςημερομηνίες διεξαγωγής της εξεταστικής δεν πραγματοποιήθηκε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ποτέ.

Εύλογα λοιπόν οι φοιτητές αναρωτιούνται...

-Γιατί ο πρύτανης της ΔΑΠ, αρνείται να συγκαλέσει Σύγκλητο για τον καθορισμό της διάρκειας και του χρόνου της εξεταστικής;
-Γιατί αρνείται να δώσει μια πειστική απάντηση στους εκπροσώπους της ΠΑΣΠ που πιέζουν για την πραγματοποίηση της συνεδρίασης;
-Γιατί αλήθεια η ΔΑΠ αδιαφορεί παντελώς για την εξεταστική;
Είναι προφανές πως η ΔΑΠ δείχνει το «έμπρακτο» ενδιαφέρον της από τη ...Μύκονο, αποδεικνύοντας πως με τη λήξη των εκλογών η χρονιά τελείωσε γι' αυτή. Ο δε πρύτανης Βενιέρης φαίνεται ότι ξεπληρώνει στη ΔΑΠ τα τελευταία γραμμάτια της στήριξης που του παρείχε τα τελευταία έξι χρόνια παίζοντας μικροπολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των φοιτητών.
 
Ως υπεύθυνοι εκπρόσωποι φοιτητών απαιτούμε την άμεση συνεδρίαση της Συγκλήτου ώστε να παρθεί ΑΠΟΦΑΣΗ για τη διεξαγωγή της εξεταστικής και δεσμευόμαστε να την ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ.

 

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ