Πρύτανης και ΔΑΠ αδιαφορούν για τους φοιτητές και την εξεταστική

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2006-2007
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007

Δύο εβδομάδες μετά τις φοιτητικές εκλογές και η εξεταστική του φθινοπωρινού εξαμήνου βρίσκεται ακόμη στον αέρα με ευθύνη της ΔΑΠ και του Πρύτανή της Γ. ΒενιέρηΗ συνεδρίαση της Συγκλήτου που είχε αποφασιστεί για τις 17 Μαΐου προκειμένου να πάρει απόφαση για τιςημερομηνίες διεξαγωγής της εξεταστικής δεν πραγματοποιήθηκε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ποτέ.

Εύλογα λοιπόν οι φοιτητές αναρωτιούνται...

-Γιατί ο πρύτανης της ΔΑΠ, αρνείται να συγκαλέσει Σύγκλητο για τον καθορισμό της διάρκειας και του χρόνου της εξεταστικής;
-Γιατί αρνείται να δώσει μια πειστική απάντηση στους εκπροσώπους της ΠΑΣΠ που πιέζουν για την πραγματοποίηση της συνεδρίασης;
-Γιατί αλήθεια η ΔΑΠ αδιαφορεί παντελώς για την εξεταστική;
Είναι προφανές πως η ΔΑΠ δείχνει το «έμπρακτο» ενδιαφέρον της από τη ...Μύκονο, αποδεικνύοντας πως με τη λήξη των εκλογών η χρονιά τελείωσε γι' αυτή. Ο δε πρύτανης Βενιέρης φαίνεται ότι ξεπληρώνει στη ΔΑΠ τα τελευταία γραμμάτια της στήριξης που του παρείχε τα τελευταία έξι χρόνια παίζοντας μικροπολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των φοιτητών.
 
Ως υπεύθυνοι εκπρόσωποι φοιτητών απαιτούμε την άμεση συνεδρίαση της Συγκλήτου ώστε να παρθεί ΑΠΟΦΑΣΗ για τη διεξαγωγή της εξεταστικής και δεσμευόμαστε να την ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ.

 

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης