ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2018-2019
Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση Πρυτανείας Ο.Π.Α. με αφορμή καταγγελίες για χρήση ηλεκτρονικών διευθύνσεων χωρίς την συναίνεση των κατόχων

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση της Πρυτανείας του Ο.Π.Α. με αφορμή καταγγελίες για χρήση ηλεκτρονικών διευθύνσεων χωρίς την συναίνεση των κατόχων:

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020

Επανέναρξη Εκπαιδευτικής Λειτουργίας μέσω Τηλεδιάσκεψης

Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι από αύριο Τετάρτη 18/3 θα πραγματοποιούνται οι διαλέξεις βάση του ωρολογίου προγράμματος διδασκαλίας εαρινού εξαμήνου μέσω Τηλεδιάσκεψης, με τη χρήση της εφαρμογής Skype Meetings. Οι φοιτητές θα λαμβάνουν από τους διδάσκοντες μέσω e-mail κάθε φορά το σύνδεσμο μέσω του οποίου θα συνδέονται στην εκάστοτε διάλεξη. Ο σύνδεσμος αυτός θα έχει την εξής μορφή:

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020

Αναστολή της Εκπαιδευτικής Λειτουργίας του Ο.Π.Α.

Έπειτα από οδηγία του Υπουργείου Παιδείας αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από σήμερα Τετάρτη 11/3 και για χρονικό διάστημα 14 ημερών.

Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020

Δηλώσεις Μαθημάτων & Συγγραμάτων Εαρινού Εξαμήνου

Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων επιλογής μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 θα ξεκινήσει την Πέμπτη 5/3 και θα λήξει την Πέμπτη 26/3, μέσω του συστήματος της ηλεκτρονικής γραμματείας

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα όπλα, το Δημόσιο Πανεπιστήμιο στο στόχαστρο

Καταγγέλλουμε την συνεχή και απροκάλυπτη επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα οι οποίες σε πλήρη συνεννόηση με την πολιτική τους ηγεσία καταλύουν καθημερινά κάθε έννοια Δημοκρατίας και Ελευθερίας.

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

Περί διαγραφής φοιτητών άνω του 6ου έτους…Η κοινωνική αναλγησία και η πολιτική υποκρισία των κυβερνώντων στο αποκορύφωμά της

Τους τελευταίους μήνες μέσω των συστημικών μέσων και των αναρίθμητων αναδημοσιεύσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιχειρείται να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα σε μια απόπειρα επαναφοράς μιας κρίσιμης πτυχής του αποτυχημένου Νόμου-Απορρύθμισης Διαμαντοπούλου–Αρβανιτόπουλου, αυτής δηλαδή που αναφέρεται στη διαγραφή των, αποκαλούμενων υποτιμητικά, «αιώνιων» φοιτητών. Προκειμένου λοιπόν να δημιουργηθεί η απαιτούμενη κοινωνική συναίνεση, η οποία ουδέποτε επιτεύχθηκε στο παρελθόν, αναπαράγονται λανθασμένα στερεότυπα, λέγονται μισές αλήθειες και χοντροκομμένα ψέματα. Όμως, η αλήθεια είναι πως η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αδυνατεί να απαντήσει (για ακόμη μια φορά) πειστικά στα επιχειρήματα που διατυπώνονται από ευρεία τμήματα της ακαδημαϊκής κοινότητας, σχετικά με το ανύπαρκτο όφελος των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων από μία πιθανή διαγραφή δεκάδων χιλιάδων φοιτητών.

27/03/2018 prytanis

Ένοχη σιωπή διοίκησης Καραμάνη για την παραίτηση Κυριακίδου...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ