ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2023-2024
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ 28-02-2024

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που στέρησε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας. Ένας χρόνος και ακόμη οι συγγενείς των θυμάτων και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία αναζητούν την αλήθεια πίσω από το κυβερνητικό έγκλημα και απαιτούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας Εαρινού Εξαμήνου 2024

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της σχολής  για το  Εαρινό Εξάμηνο.

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Εξ αποστάσεως διδασκαλία των προπτυχιακών μαθημάτων

Η διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας του εαρινού εξαμήνου των προγραμμάτων σπουδών του πρώτου κύκλου ξεκινά τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας Εαρινού Εξαμήνου 2023-2024.

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024

Το χρονικό απορρύθμισης της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Ιδιωτικά Πανεπιστήμια, μια “μεταρρύθμιση” με όρους δεκαετίας ‘60

Με την έναρξη της δεύτερης θητείας της, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επικαλείται ότι επιχειρεί να υλοποιήσει μια “Ιστορική Μεταρρύθμιση στην Παιδεία”. Πρόκειται βέβαια για το τελικό βήμα προς την πλήρη απορρύθμιση της Ανώτατης Εκπαίδευσης που θα στερήσει το δικαίωμα στη μόρφωση σε ένα μεγάλο μέρος των νέων της χώρας μας. Το νομοσχέδιο με τίτλο “Ελεύθερο Πανεπιστήμιο” καταδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο την άκρως Νεοφιλελεύθερη Ατζέντα της Κυβέρνησης στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης και αποτελεί την πιο οργανωμένη προσπάθεια καταστρατήγησης του Συντάγματος και συγκεκριμένα του άρθρου 16 καθώς προβλέπει τη δυνατότητα ίδρυσης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων. Με αφορμή λοιπόν τις κυβερνητικές εξαγγελλίες οφείλουμε προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας να αναφερθούμε στην πραγματικά ιστορικήμεταρρύθμιση των Γεωργίου Παπανδρέου και Ευάγγελου Παπανούτσου που άλλαξε πλήρως τα δεδομένα στην Παιδεία και έδωσε το δικαίωμα στη μόρφωση στα παιδιά των ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων.

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024

Λειτουργία του συγκροτήματος του Κεντρικού Κτηρίου του ΟΠΑ από την Πέμπτη 11 έως και την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Ανακοινώνεται ότι η πρόσβαση στο συγκρότημα του Κεντρικού Κτηρίου του ΟΠΑ δεν θα είναι δυνατή από την Πέμπτη 11 έως και την Τρίτη  16 Ιανουαρίου 2024.

 

Κατά το ανωτέρω διάστημα δεν θα πραγματοποιηθεί  η διδασκαλία των μαθημάτων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών.

 

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ