ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2018-2019
Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2019-2020

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι, σύμφωνα με το νέο δελτίο τύπου (29-07-2020) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η ηλεκτρονική εφαρμογή θα επιτρέπει εκ νέου την υποβολή αιτήσεων χορήγησης φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος ακαδημαϊκού έτους 2019-20, κατά το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 21/8 έως και την Παρασκευή 28/8.

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020

Τελικά η ιστορία, επαναλαμβάνεται;

Ιούλιος 1965-Ιούλιος 2020

55 χρόνια από τα Ιουλιανά του 1965. Μία περίοδος που ταυτίστηκε με τη συνωμοσία Κόκκα, Χοϊδά, Μητσοτάκη και Γκλύξμπουργκ προκειμένου να ανατρέψουν τη κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου και αποτέλεσε την κύρια αιτία των πολιτικών ταραχών που ακολούθησαν. Η αποστασία λίγων βουλευτών-προδοτών της Ένωσης Κέντρου σε συνδυασμό με την αμερικανοκίνητη εξωκοινοβουλευτική παρέμβαση του παλατιού στην πολιτική ζωή της χώρας και η προσπάθεια περιστολής κυριαρχικών αλλά και δημοκρατικών δικαιωμάτων οδήγησαν σε πολιτική αστάθεια.
Ως απάντηση ο λαός ξεχύθηκε στους δρόμους, εκεί που πάντα αγωνιζόταν για το δίκιο του. Στις μαζικές κινητοποιήσεις που ακολούθησαν σε όλη την Ελλάδα ένα από τα κεντρικά αιτήματα των διαδηλωτών ήταν η υπεράσπιση του ακροτελεύτιου άρθρου 1-1-4 του συντάγματος - κύριου πυλώνα του δημοκρατικού πολιτεύματος (η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων).

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Πότε θα πάψουν άραγε τα "λυμένα χέρια" της αστυνομίας;

Στο κλείσιμο μόλις ενός χρόνου διακυβέρνησης της ΝΔ ολοένα και περισσότερες περιπτώσεις αστυνομικών με «λυμένα τα χέρια» έρχονται στην επιφάνεια δημιουργώντας μία «επικαιρότητα» ιδιαίτερα ζοφερή. Αυτή τη φορά, η υπόθεση του 26χρονου Βασίλη Μάγγου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιουλίου έρχεται να ταράξει και πάλι το επιτελικό κράτος της ΝΔ.

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

Απόφαση Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» έπειτα από συνεδρίασή του σήμερα Τετάρτη 08/07 αποφασίζει τη συμμετοχή του στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή που αφορά το νομοσχέδιο που προσπαθεί να ποινικοποιήσει τις διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020

Απόφαση Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» έπειτα από συνεδρίασή του σήμερα Δευτέρα 08/06 και σε συνέχεια προηγούμενων κινητοποιήσεων αποφασίζει τη συμμετοχή του Συλλόγου στο πανελλαδικό εκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του πολυνομοσχεδίου Παιδείας.

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020

Αιτήσεις Χορήγησης Στεγαστικού Επιδόματος Ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι από σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας για την αίτηση χορήγησης του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος.

27/03/2018 prytanis

Ένοχη σιωπή διοίκησης Καραμάνη για την παραίτηση Κυριακίδου...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ