ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2018-2019
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Πετύχαμε την ηλεκτρονική έκδοση βεβαιώσεων & πιστοποιητικών

Στη σημερινή εποχή της ταχύτητας και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης οφείλουμε ως Πανεπιστημιακό Ίδρυμα να αποτελούμε πάντα παράδειγμα προς μίμηση και να μη λειτουργούμε ως ουραγός των εξελίξεων. Στα πλαίσια αυτά διεκδικήσαμε και πετύχαμε την ηλεκτρονική έκδοση βεβαιώσεων και λοιπών πιστοποιητικών.

- Αναβαθμίζεται η ποιότητα των παρεχόμενων διοικητικών υπηρεσιών στο Ο.Π.Α. με ταχύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση των φοιτητών.

- Τα ψηφιακά υπογεγραμμένα πιστοποιητικά θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στους ιδρυματικούς λογαριασμούς των φοιτητών υστέρα από αίτημά τους.

- Στην πλήρη λειτουργία του, οι φοιτητές θα αποκτούν τα ζητούμενα έγγραφα όποια στιγμή το επιθυμούν απευθείας μέσω της πλατφόρμας της ηλεκτρονικής γραμματείας.

Θέση μας είναι πως το Οικονομικό Πανεπιστήμιο οφείλει να αφήσει πίσω τις διαχειριστικές λογικές και να συντονίσει το βηματισμό του με τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα τα οποία πρωτοπορούν στους τομείς βελτίωσης της καθημερινότητας για όλους τους φορείς της.

Δείτε εδώ το αίτημα μας όπως κατατέθηκε στην Σύγκλητο του Ο.Π.Α.

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018

Διεκδικούμε την Ηλεκτρονική Έκδοση Βεβαιώσεων απο την Ηλεκτρονική Γραμματεία

Στη σημερινή εποχή της ταχύτητας και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης οφείλουμε ως Πανεπιστημιακό Ίδρυμα να προχωρούμε σε καινοτόμες πρωτοβουλίες, να αποτελούμε πάντα παράδειγμα προς μίμηση και να μη λειτουργούμε ως ουραγός των εξελίξεων.

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Ψήφισμα Συλλόγου Φοιτητών Ο.Π.Α. "Σωτήρης Πέτρουλας" για την Παλαιστίνη

Στις 29 Νοεμβρίου 1947, η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών , ενέκρινε το σχέδιο διχοτόμησης της Παλαιστίνης , προβλέποντας την δημιουργία δύο ξεχωριστών κρατών, δίνοντας στο κράτος του Ισραήλ το 56,47% , ενώ στο Παλαιστινιακό το 42,88 % του εδάφους , ενώ η Ιερουσαλήμ θα ετίθετο υπό διεθνή έλεγχο, απόφαση που εγκρίθηκε με 33 ψήφους υπέρ, 13 κατά και 10 αποχές, σε μία χρονική στιγμή όπου οι Παλαιστίνιοι, αποτελούσαν τα 2/3 του συνολικού πληθυσμού και κατείχαν το 93% της γης.

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Δηλώσεις Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2018-2019

Οι Δηλώσεις Μαθημάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο 2018-2019 θα πραγματοποιούνται από 22 Οκτωμβρίου έως 18 Νοεμβρίου στην e-Γραμματεία.

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

Λύση ΤΩΡΑ

Εδώ και μήνες το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, όχι για κάποια διάκριση ή κάποια νέα καινοτομία, αλλά για τη δυσοίωνη κατάσταση με την παρουσία τοξικο-εξαρτημένων ατόμων πλησίον του Πανεπιστημίου. Η Περιφέρεια και ο Δήμος παρακολουθούν τις εξελίξεις και δεν αντιδρούν, σαν να περιμένουν από μόνο του το Ίδρυμα να δράσει και να βρει μία λύση. Όμως στο ζήτημα αυτό οφείλουν άπαντες οι εμπλεκόμενοι φορείς να συμβάλλουν, ώστε οι φοιτητές που μόχθησαν για να περάσουν στη σχολή της επιλογής τους να φοιτούν υπό τις κατάλληλες ακαδημαϊκές και υγειονομικές συνθήκες.

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

Έκτακτο | Αναστολή Μαθημάτων Τετάρτη 24/10/2018

Η Σύγκλητος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αποφάσισε την αναστολή της Ακαδημαϊκής λειτουργίας των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών την Τετάρτη 24/10/2018 με στόχο την ενεργοποίηση των αρμόδιων φορεών της πολιτείας για το θέμα τον τοξικοεξαρτημένων ατόμων πλησίον του Πανεπιστημίου.

27/03/2018 prytanis

Ένοχη σιωπή διοίκησης Καραμάνη για την παραίτηση Κυριακίδου...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ