ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2017-2018
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018

Απαιτούμενα κριτήρια για απαλλαγή διδάκτρων στα ΠΜΣ

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Υπουργική Απόφαση που ρυθμίζει θέματα απαλλαγής από τα τέλη φοίτησης των φοιτητών Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Αίτησεις Χορήγησης Στεγαστικού Επιδόματος Ακαδημαϊκού έτους 2017-2018

Οι αιτήσεις για τη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 04/06/2018.

Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

Αιέν αριστεύειν με «γαλάζιες» αντιγραφές

Δεν πέρασαν 15 μέρες από το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» για την υπόθεση μαζικής αντιγραφής σε εξέταση προπτυχιακού μαθήματος και στη διάθεσή μας βρίσκονται στοιχεία και φωτογραφίες που αποδεικνύουν την ύπαρξη μιας ομάδας συνδικαλιστών της ΔΑΠ οι οποίοι τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα καλά οργανωμένο δίκτυο μαζικών αντιγραφών μέσω facebook σε πλήθος μαθημάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου (ΟΠΑ).

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΠ για την αντιδημοκρατική συμπεριφορά της Διοίκησης ΔΕΤ

Στις 22 Μαΐου 2018, το Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών κατέθεσε συμπληρωματικό έγγραφο στη Γραμματεία του Τμήματος ΔΕΤ με τον ορισμό των εκπροσώπων του στη Γενική Συνέλευση του Τμήματος. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, στις συνεδριάσεις της Γ.Σ. ΠΡΕΠΕΙ να συμμετέχουν με δικαίωμαλόγου και ψήφου 2 εκπρόσωποι προπτυχιακών φοιτητών. Δυστυχώς όμως, με υπαιτιότητα της ΔΑΠ κανείς εκπρόσωπος φοιτητών δεν είχε οριστεί από την ημέρα έναρξης της εφαρμογής του Νόμου 4485/2017 (1 Δεκεμβρίου 2017), με αποτέλεσμα όλες οι αποφάσεις να λαμβάνονται πίσω από τις πλάτες του συνόλου των φοιτητών.

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ για τις Φοιτητικές Εκλογές

" Ποιός φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ; "

Οι ώρες που έχουν ακολουθήσει από τη στιγμή που διαφάνηκε ότι οι εκλογές στο μεγαλύτερο Σύλλογο Φοιτητών της χώρας μας δεν θα πραγματοποιηθούν, μας έχουν κάνει ΟΛΟΥΣ σοφότερους.

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Αυστηρό μήνυμα Γαβρόγλου για τις γαλάζιες αντιγραφές

Συντάκτης: Κώστας Ζαφειρόπουλος

Διαστάσεις λαμβάνουν οι αποκαλύψεις της «Εφ.Συν.» για τις μαζικές αντιγραφές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο («“Γαλάζιο” δίκτυο αντιγραφών μέσω facebook», 28.4.2018), στις οποίες εμπλέκονται στελέχη της ΔΑΠ, καθώς ο υπουργός Παιδείας έστειλε χθες επιστολή προς τον πρύτανη του ΟΠΑ, ζητώντας ενημέρωση για τις ενέργειες της διοίκησης και αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη δίμηνη καθυστέρηση στη διερεύνηση της υπόθεσης.

27/03/2018 prytanis

Ένοχη σιωπή διοίκησης Καραμάνη για την παραίτηση Κυριακίδου...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ