Εκ νέου εξέταση των μαθημάτων της 7ης και 8ης Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2021-2022
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023

Εξαιτίας των δυσχερών καιρικών φαινομένων που επικρατούν σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου και οι συνέπειες τους εκδηλώνονται μέχρι και σήμερα, μετά και την χθεσινή μερική ακύρωση των εξετάσεων, αρκετοί φοιτητές του Πανεπιστημίου μας δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν απρόσκοπτα στην εξέταση των μαθημάτων τους.

Στα πλαίσια αυτά, ήδη, άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας έχουν ακυρώσει την εξεταστική και για σήμερα 8 Φεβρουαρίου. Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου μας, όμως, συνεχίζει να λαμβάνει εν μέρει υπόψη της τα ακραία καιρικά φαινόμενα και να μην ακυρώνει την εξεταστική στο σύνολο της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα πλήθος φοιτητών να μην είναι σε θέση να παρευρεθεί στη σχολή για να εξεταστεί στα μαθήματα, παρόλη την προετοιμασία και την επιθυμία του, γιατί οι γενικότερες καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν.

Επομένως, θεωρούμε αυτονόητο, ότι η Διοίκηση του Πανεπιστημίου μας οφείλει να μεριμνήσει ώστε κανένας φοιτητής να μην αποκλειστεί από τη διαδικασία της εξεταστικής. Για αυτό τον λόγο, αιτούμαστε την εκ νέου εξέταση όλων των μαθημάτων της 7ης και 8ης Φεβρουαρίου σε μεταγενέστερο χρόνο εντός της εξεταστικής περιόδου του χειμερινού εξαμήνου 2022 – 2023, για όσους φοιτητές δεν καταφέρουν να προσέλθουν στο χώρο του Πανεπιστημίου.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση όπως κατατέθηκε στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης και κοινοποιήθηκε στον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης