ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατά του Γ. Αλογοσκούφη

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2009-2010
Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

-για την εβδομαδιαία καταπάτηση του ασύλου από την παρουσία της αστυνομικής του φρουράς σε αίθουσα του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Τις προηγούμενες μέρες, πληροφορηθήκαμε από φοιτητές του Πανεπιστημίου μας ότι στη διάρκεια των διαλέξεών του ο Γ. Αλογοσκούφης προσέρχεται στην αίθουσα υπό τη συνοδεία αστυνομικής φρουράς, για λόγους προστασίας!!!oxi-allo-karbouno

Ως οφείλαμε, ως υπεύθυνη φοιτητική παράταξη παρευρεθήκαμε το πρωί της Τετάρτης 12 Μαΐου στο κτίριο όπου διδάσκει ο κύριος αυτός, ώστε να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι την ακρίβεια και την αξιοπιστία της πληροφορίας. Και πράγματι, η καταγγελία αποδείχθηκε πέρα για πέρα αληθινή. Το θράσος του κυρίου αυτού είναι απύθμενο. Τολμά και προσέρχεται σε ακαδημαϊκό χώρο με συνοδεία αστυνομικών καταλύοντας εν πλήρη συνειδήσει το ακαδημαϊκό άσυλο όπως ακριβώς διέλυσε την ελληνική οικονομία. Στην αποδόμηση και τηνκαταβαράθρωση αρχών και αξιών αποδεικνύεται μάστορας.

Είναι προφανές πως φοβάται τη δικαιολογημένη οργή του κόσμου που στενάζει από την οικονομική ανέχεια που επέφερε η αποτυχημένη οικονομική πολιτική που εφάρμοσε επί σειρά ετών ως Υπουργός Εθνικής Οικονομίας...

Τελικά, μετά από τις συνεχείς πιέσεις μας, ο συνοδός του Αλογοσκούφη αναγκάστηκε να μας δείξει την ταυτότητα του αστυνομικού που έφερε. Στην ερώτηση μας αν οπλοφορεί, απάντησε διστακτικά, όχι. Προφανώς και κανείς μας δεν τον πίστεψε. Αμέσως επικοινωνήσαμε με τον Πρύτανη του ΠανεπιστημίουΓρ. Πραστάκο στον οποίο καταγγείλαμε το περιστατικό και του ζητήσαμε να παρέμβει άμεσα, πριν συμβούν τα χειρότερα, και απαιτήσαμε από τον αστυνομικόνα βγει έξω από το Πανεπιστημιακό άσυλο. Αντιλαμβάνεται ο καθένας τις συνέπειες από ενδεχόμενη χρήση του όπλου από το συνοδό - αστυνομικό. Οι στιγμές που περνά ο τόπος είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες. Η κοινωνική ανάφλεξη κρέμεται ουσιαστικά από μια κλωστή. Αρκεί ένα τυχαίο περιστατικό για να πάρει φωτιά η κοινωνία. Δυστυχώς, οι διοικούντες του Ο.Π.Α. και οι συνάδελφοι του κυρίου αυτού δείχνουν μια προκλητική ανοχή στα παιχνιδάκια του. Και η συμπεριφορά αυτή τον κάνει ακόμα πιο προκλητικό και άρα πλήρως επικίνδυνο.

Καλούμε τα θεσμικά όργανα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών να περιφρουρήσουν τις ακαδημαϊκές αξίες της Πανεπιστημιακής κοινότητας και να δώσουν στον Αλογοσκούφη να αντιληφθεί πως τα ψέματα τέλειωσαν.

Εμείς, δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα ανεχθούμε άλλο από τον βιαστή της Ελληνικής οικονομίας να γίνεται τιμητής των δημοκρατικών θεσμών και να “ζητά τα ρέστα” από τα εκατομμύρια των θυμάτων της οικονομικής του πολιτικής. Δηλώνουμε αποφασισμένοι να εντείνουμε τις προσπάθειες ώστε το συντομότερο δυνατό, ο κύριος αυτός να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από τη θέση του Καθηγητή ώστε να“ξεβρομίσει ο τόπος” και να αποτελέσει ένα κακό παρελθόν για όλους μας.

 

Υ.Γ. Οι ενέργειές μας είναι καταγεγραμμένες σε σχετικό βίντεο και επίσης υπάρχει και η μαρτυρία του διοικητικού υπαλλήλου του Ο.Π.Α.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης