Ο δρόμος για την Ελευθερία...

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2007-2008
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2007

Δείχνει Εξέγερση!!!

Η Βιρμανία (Μιανμάρ), μια χώρα σφήνα ανάμεσα σε δύο οικονομικούς γίγαντες την Κίνα και την Ινδία ετοιμάζει να κάνει τη δική της Επανάσταση. Η χούντα και οι στρατιωτικοί νόμοι που επιβλήθηκαν πριν από 45 χρόνια κρατούν όμηρους εκατομμύρια πολίτες. Το καθεστώς βιάζει καθημερινά τη δημοκρατία, σκοτώνοντας και βασανίζοντας τους πολιτικά αντιφρονούντες...

Οι δικτάτορες απολαμβάνουν την κάλυψη του Κινέζικου γίγαντα και την αδιαφορία του Δυτικού «εγγυητή» (ΗΠΑ), προσφέροντας αθρόα οικονομική εκμετάλλευση του φυσικού αερίου της χώρας. Η ωμή καταστολή των διαδηλώσεων, οι θάνατοι ελεύθερων πολιτών, καθώς και το όραμα  για μια ελεύθερη και δίκαιη κοινωνία, οδήγησαν τους πολίτες και πλήθος μοναχών σε καθημερινές διαδηλώσεις. Η απάντηση του καθεστώτος μπορεί να είναι σκληρή και αιματηρή, όμως το φρόνημα του λαού της Βιρμανίας δεν κάμπτεται γιατί παλεύει για τα πανανθρώπινα ιδανικά της.

...Ελευθερίας, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Ο λαός ζει το δικό του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ σήμερα στου δρόμους της πόλης και στις παγόδες των μοναχών.

Ως νέοι σοσιαλιστές αρνούμαστε να μείνουμε αδιάφοροι σε αυτά που συμβαίνουν και επιλέγουμε συνειδητά μεριά. προτρέποντας το λαό της Βιρμανίας σε ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης