Ανακοίνωση για τα γεγονότα της Παρασκευής 31ης Μαρτίου

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2005-2006
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2006

Την Παρασκευή 31 Μάρτη 2006 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εξωπανεπιστημιακών στους χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής, ακραία ομάδα εξωπανεπιστημιακών, προκάλεσε ζημιές στα γύρω καταστήματα. Η παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία έριχνε δακρυγόνα τόσο εντός όσο και εκτός του ΟΠΑ, οδήγησε τους εξωπανεπιστημιακούς πίσω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, συνεχίζοντας το καταστροφικό τους έργο.

Το Εστιατόριο του Πανεπιστημίου θα παραμείνει κλειστό σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή για προληπτικούς λόγους. Σε αυτά τα πλαίσια, σεβόμενοι την απόφαση αυτή,αναβάλλουμε το προγραμματισμένο για σήμερα πάρτυ μας.

Να σημειωθεί ότι τόσο ο Πρύτανης Γ.Βενιέρης, όσο και η Αντιπρύτανης Ν.Παπαλεξανδρή, ενώ γνώριζαν για την εκδήλωση των εξωπανεπιστημιακών, έλειπαν από το Πανεπιστήμιο και δεν προσήλθαν στο χώρο αυτού καθόλου.

Να τονιστεί ότι, την ώρα που ειδοποιηθήκαμε από τον Προϊστάμενο Γραμματείαςτου Πανεπιστημίου για τα γεγονότα, ζητήσαμε από τις υπόλοιπες παρατάξεις να συγκληθεί άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών, καμία εξ αυτών όμως δεν επιθυμούσε τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΑΝΑΒΟΛΗ του ΠΑΡΤΥ ΝΙΚΗΣ

για το ερχόμενο ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΗ2006

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης