ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | Οικονομική Επιστήμη
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022

Υποχρεωτικό μάθημα | Ιστορία Οικονομικής Σκέψης

Ανακοινώνεται ότι το μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣΣΚΕΨΗΣ ( Ε' Εξάμηνο ) θα ξεκινήσει την Πεμπτή 13/10/2022 στο Αμφ. Α' σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα 

SHARE
Διαβάστε περισσότερα
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022

Αλλαγή ωρών διαλέξεων μαθημάτων

Μετά την ανακοίνωση του προγράμματος των διαλέξεων παρατηρήθηκε πως οι ώρες διδασκαλίας της διάλεξης του μαθήματος κατεύθυνσης "Χρηματοοικονομική των Επιχειρήσεων" που πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και ώρα 17:00-19:00 συμπίπτουν μες τις ώρες διαλέξεων του μαθήματος κατεύθυνσης "Ανάλυση Χρηματοοικονομικών Παραγώγων" που πραγματοποιούνται επίσης κάθε Τρίτη 17:00-19:00. Το πρόβλημα αυτό σε συνδυασμό με τον μειωμένο αριθμό προσφερόμενων μαθημάτων της κατεύθυνσης Οικονομικής των Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής στο εαρινό εξάμηνο, καθώς είναι μόνο 5 δυσχεραίνει περαιτέρω την ομαλή εκπαιδευτική διαδικασία.

Κρίνεται αναγκαία και επιτακτική η απρόσκοπτη παρακολούθηση και των δύο μαθημάτων. Ζητούμε από την Διοίκηση του Τμήματος να μεριμνήσει, ώστε να μην συμπίμπτουν οι ώρες διδασκαλίας των μαθημάτων.

Δείτε εδώ το σχετικό αίτημα όπως κατατέθηκε στη Συνέλευση του Τμήματος.

SHARE
Διαβάστε περισσότερα
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021

Εξεταστική | Μαθηματικά για Οικονομολόγους II

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα Μαθηματικά για Οικονομολόγους II να εγγραφούν στην ομάδα "Συμμετέχοντες στην εξέταση 29/06/21" έως την Κυριακή 13/06.

Η εξέταση του μαθήματος στις 29/06 θα πραγματοποιηθεί σε δύο κλιμάκια ως εξής:
    > κλιμάκιο Α-Λ   11:00-13:00
    > κλιμάκιο Μ-Ω  13:20-15:20

SHARE
Διαβάστε περισσότερα
Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021

Πρόγραμμα Δια Ζώσης Εξεταστικής Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης

2021

SHARE
Διαβάστε περισσότερα
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Πρόοδος | Αγροτική Οικονομική

Την Δευτέρα 10/5 και ώρα 13:00-15:00 θα πραγματοποιηθεί πρόοδος στο μάθημα Αγροτική Οικονομική. Η πρόοδος είναι προαιρετική.

Η ύλη περιλαμβάνει τα πρώτα 4 κεφάλαια από τις σημειώσεις της Ε. Καραβέλη (αρχείο Κοινή Αγροτική Πολιτική και Ελληνική Γεωργία). 

SHARE
Διαβάστε περισσότερα
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021

Καταγγελία για αντιεκπαιδευτική συμπεριφορά | Μαθηματικά I και Στατιστική I

Ύστερα από ένα εξάμηνο με πολλές δυσκολίες, λόγω των επιδημιολογικών συνθηκών της χώρας, η εξ' αποστάσεως εξεταστική έρχεται για να οξύνει την αποξένωση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους φοιτητές και τους διδάσκοντες. Η εκπαιδευτική διαδικασία και το ακαδημαϊκό έργο στηρίζεται εξ' ολοκλήρου στην αμφίδρομη επικοινωνία όλων των μελών της. Δυστυχώς η κατάσταση αυτή οδήγησε ορισμένους καθηγητές σε αντιεκπαιδευτική συμπεριφορά παραβιάζοντας και στις δυο περιπτώσεις τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του ΟΠΑ όπως θα δείτε και στις παρακάτω επιστολές. Tέτοιες καταστάσεις δε θα πρέπει να μας κάνουν να επαναπαυόμαστε αλλά να αγωνιζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των σπουδών μας.

Στα πλαίσια αυτά καταθέσαμε τις εξής δύο καταγγελίες που αφορούν την εξεταστική των μαθημάτων "Μαθηματικά για Οικονομολόγους I"  όπως και  "Στατιστική I" (μπορείτε να τις δείτε πατώντας πάνω στο όνομα του εκάστοτε μαθήματος).

SHARE
Διαβάστε περισσότερα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ