Συμμετοχή των φοιτητών στα Tutorials

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΔΕΟΣ
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

Πολλοί συνάδελφοι φοιτητές μας έχουν επισημάνει το πρόβλημα που έχει προκύψει σχετικά με τη συμμετοχή τους στα «Tutorials» των μαθημάτων Μακροοικονομική ΙΙ και Μικροοικονομική ΙΙ.

Η υποβολή δήλωσης συμμετοχής στα «Tutorials» η οποία πραγματοποιήθηκε την περίοδο από 19 μέχρι και 23 Οκτωβρίου είχε ως προϋπόθεση τη φυσική παρουσία των φοιτητών στα μαθήματα. Η προϋπόθεση αυτή όμως είχε ως αποτέλεσμα πολλοί φοιτητές να μην τα δηλώσουν εξαιτίας του γεγονότος ότι αποτελούσαν τις μοναδικές δια ζώσεις διαλέξεις.

Όμως, ελάχιστες μέρες μετά τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής, ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας (31 Οκτωβρίου) ότι όλες οι εκπαδευτικές διαδικασίες θα διενεργούνται αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Η εξέλιξη αυτή έδωσε την ευκαιρία σε πολύ περισσότερους φοιτητές να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις διαλέξεις των Tutorials. Εντούτοις, εκείνη η μερίδα των φοιτητών που προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους διδάσκοντες προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή στα μαθήματα δεν βρήκε θετική ανταπόκριση.

Ζητάμε λοιπόν από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος να επιδείξουν τη δέουσα ευαισθησία στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης καθώς πιστεύουμε πως το Πανεπιστήμιο οφείλει να στέκεται αρωγός στις ανάγκες των φοιτητών. Για το λόγο αυτό ζητάμε τη συμμετοχή όσων φοιτητών επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις των «Tutorials».

Μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο αίτημα που καταθέσαμε στη Συνέλευση του τμήματος εδώ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης