Αύξηση του αριθμού μαθημάτων για αναβαθμολόγηση

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΟΔΕ
Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020

Γνωρίζοντας τις ανάγκες των φοιτητών του τμήματος, θέλουμε να θίξουμε ως θέμα συζήτησης στην επικείμενη Γ.Σ. "τον αριθμό των μαθημάτων που, οι φοιτητές έχουν δικαίωμα να αναβαθμολογήσουν". Η αύξηση εν προκειμένω των, υπό αναβαθμολόγηση, μαθημάτων θα συνεισφέρει ουσιαστικά στην προσπάθεια των φοιτητών να επιτύχουν υψηλότερες βαθμολογικές επιδόσεις, κάτι το οποίο θα συμβάλλει εντέλει σημαντικά στην αύξηση των πιθανοτήτων εισαγωγής τους σε μεταπτυχιακά προγράμματα καθώς και στην εξασφάλιση μιας καλύτερης επαγγελματικής προοπτικής.

Συγκεκριμένα, αιτούμαστε την αύξηση σε οχτώ (8) του αριθμού των μαθημάτων για αναβαθμολόγηση, για όλους τους φοιτητές του τμήματος (παλαιούς και νέους).

Είναι πεποίθησή μας πως, η ικανοποίηση του παραπάνω αιτήματος θα αποδείξει έμπρακτα πως το Δημόσιο Πανεπιστήμιο αποτελεί ουσιαστικό αρωγό στην προσπάθεια όσων φοιτητών αναζητούν συνεχή διεύρυνση των μαθησιακών τους οριζόντων καθώς και συνεχή βελτίωση των βαθμολογικών τους επιδόσεων.

Ευελπιστούμε λοιπόν πως, η Γενική Συνέλευση του Τμήματος θα αφουγκραστεί τις ανάγκες των φοιτητών και θα υιοθετήσει άμεσα το προαναφερθέν μέτρο. 

Μπορείτε να δείτε και το σχετικό αίτημα που καταθέσαμε στη Συνέλευση του τμήματος εδώ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης