Φωνάζει ο Κλέφτης

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2017-2018
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Συνάδελφοι, όταν μπήκαμε στο Πανεπιστήμιό μας, όλοι πιστεύαμε ότι θα συναντήσουμε ανθρώπους, τους καθηγητές μας, οι οποίοι πέρα από τις γνώσεις τους, θα μας μετέδιδαν ήθος και εφόδια για την ακαδημαϊκή μας ζωή, αλλά και για την κοινωνία. Δυστυχώς η πραγματικότητα μας προσγειώνει.

Μία σημαντική μερίδα καθηγητών στα Ελληνικά Πανεπιστήμια είναι μέρος του συστήματος διαφθοράς και αυθαιρεσίας που έχουν οδηγήσει τη χώρα στη σημερινή κατάσταση. Τα παραδείγματα συνάδελφοι και στο δικό μας Πανεπιστήμιο είναι πλείστα. Τρανταχτό παράδειγμα ο ρόλος του διπλοθεσίτη καθηγητή Τρ. Κολλίντζα που ενεπλάκη σε ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα της χώρας, με την τράπεζα Proton Bank να χρεώνει τις οικογένειες μας με 800.000.000 €. Επίσης, ο Ιωάννης Κατσουλάκος (πρώην Αντιπρύτανης) κατείχε τρεις παράνομες θέσεις εργασίας και χρέωνε τον υπέρογκο τηλεφωνικό του λογαριασμό  (2.000 € και πάνω) στο Πανεπιστήμιο. 

Οι επώνυμες καταγγελίες της παράταξης μας οδήγησαν πολλούς από αυτούς σε παραίτηση δικαιώνοντας τον αγώνα των φοιτητών. Με την επαναφορά των φοιτητών, ύστερα από 5 χρόνια, στα όργανα συνδιοίκησης του Πανεπιστήμιου, έχουμε και πάλι τη δυνατότητα να εντοπίσουμε και να καταπολεμήσουμε τα φαινόμενα ανομίας και διαφθοράς στο Πανεπιστήμιο.

Συνάδελφοι, οι μοναδικοί που μπορούν προασπίσουν την Δημοκρατία καθώς και την Αξιοκρατία στο Πανεπιστήμιο είναι όσοι θίγουν και αποκαλύπτουν αυτά τα φαινόμενα. Σε αυτή την προσπάθεια είναι χρέος μας να είμαστε όλοι μαζί και να παλεύουμε για ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο.

kleftis1

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης