Το ΟΠΑ στο έλεος των παρακρατικών της ΔΑΠ

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2006-2007
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2006

Αμέσως μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης τουλάχιστον 25 ΟΝΝΕΔίτες μπούκαραν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών οπλισμένοι με μαχαίρια και ρόπαλα και χτυπούσαν αδιακρίτως φοιτητές του Πανεπιστημίου με σκοπό να τραμοκρατήσουν και να επιβάλουν με τη βία τις "απόψεις τους".

Τουλάχιστον δύο φοιτητές χτύπησαν σοβαρά. Όσοι φοιτητές παρευρίσκονταν στο χώρο κατάφεραν τελικά να απωθήσουν τα τραμπουκοειδή από τους χώρους του Ο.Π.Α....

Τις τελευταίες ημέρες εκτόξευαν συνεχώς απειλές και προειδοποιούσαν για το τι πρόκειται σύντομα να συμβεί. Έτσι με το που τέλειωσε η Γενική Συνέλευση, οι ΔΑΠίτες ειδοποιήθηκαν να αποχωρήσουν το συντομότερο δυνατό προκειμένου προφανώς να εισέλθουν οι φουσκωτοί της παράταξής τους.

Καταγγέλλουμε στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Ο.Π.Α. τις φασισιτικές μεθοδεύσεις των ΔΑΠιτών που προσπαθούν με τους γνωστούς "δεξιούς" τρόπους να επιβληθούν και να τρομοκρατήσουν όσους διαφωνούν μαζί τους.

Μπορεί στη Γενική Συνέλευση να επικράτησε το πλαίσιο της ΔΑΠ, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι οι φοιτητές δεν συστρατεύονται στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για κατάργηση της Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας, και για ίδρυση Ιδιωτικών Πανεπιστημίων.

Καλούμε τους φοιτητές να περιφρουρήσουν τις δημοκρατικές διαδικασίες και να αποδοκιμάσουν όλους αυτούς που περιφρονούν το φοιτητικό κίνημα.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης