Οι Ασφαλίτες της ΔΑΠ "ξαναχτύπησαν"

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2006-2007
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2006

Λίγες μόνο ημέρες μετά την τρομοκράτηση των φοιτητών από ομάδες παρακρατικών και τραμπούκων της ΟΝΝΕΔ, που εισέβαλαν στο ΟΠΑ μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, ο μηχανισμός εκφοβισμού της ΔΑΠ ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά στόχος τους γίνονται οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου οι οποίοι φωτογραφίζονται όταν συνομιλούν με μέλη της ΠΑΣΠ σε δημόσιο χώρο! 

Ο στόχος τους είναι προφανής και πολλαπλός:

-να αποπροσανατολίσουν την κουβέντα από τα πραγματικά προβλήματα της Παιδείας, την ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων και την κατάργηση του Ασύλου που προωθεί η κυβέρνηση και τα φερέφωνά της στο Πανεπιστήμιο

-να περισώσουν το πολιτικό τους ναυάγιο ως ορντινάτσες της ΝΔ και να καλύψουν το πρωτοφανές συνδικαλιστικό τους κενό δημιουργώντας σκιές και "σκάνδαλα" εκεί που δεν υπάρχουν...

-να τρομοκρατήσουν ότι "κινείται και αναπνέει" εντός του χώρου του Πανεπιστημίου (φοιτητές, διοικητικούς, υπαλλήλους γραμματειών, ακόμα και καθαρίστριες) προκειμένου να εγκαθιδρύσουν ένα καθεστώς φόβου στο ΟΠΑ, όπου θα απαγορεύεται η ελεύθερη έκφραση και η συναναστροφή ανάμεσα στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας

-να εκφοβίσουν και να χειραγωγήσουν τους διοικητικούς υπαλλήλους ενόψει των επικείμενων πρυτανικών εκλογών.

Τη στιγμή που η ΔΑΠ δεν έχει ζητήσει ακόμα συγνώμη για την πλαστογραφία του πλαισίου της ΠΑΣΠ με το οποίο ζητούσε δημιουργία τμημάτων διδασκαλίας GMAT στο ΟΠΑ, τη στιγμή που δεν έχει απολογηθεί για την καπήλευση της λειτουργίας του WI-FI, τη στιγμή που είναι υπόλογη για την εγκληματική της ενέργεια να καταλύσει το άσυλο φέρνοντας δολοφόνους παρακρατικούς στο Πανεπιστήμιο, είναι τουλάχιστον παρωδία να κατηγορεί την ΠΑΣΠ για ύποπτες συναλλαγές βασιζόμενη σε φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε δημόσιο χώρο. 

Οι συνδιαλλαγές και τα πολιτικά "σκάνδαλα", όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι συνάδελφοι της ΔΑΠ, λαμβάνουν χώρα πίσω από τις κλειστές πόρτες γραφείων καθηγητών όπως των Σιώμκου, Τζωάννου, Αλογοσκούφη, Χιώτη από τα οποία τηλεφωνούσαν σε φοιτητές για να τους εξαναγκάσουν να ψηφίσουν ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές. 

Ως υπεύθυνη συνδικαλιστική παράταξη καλούμε σύσσωμη την πανεπιστημιακή κοινότητα να καταδικάσει αυτές τις φαιδρές (παρα)πολιτικές πρακτικές και να αντισταθεί στα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα βίας και τρομοκράτησης.
Καλούμε τον Πρύτανη και τη Σύγκλητο του πανεπιστημίου να πάρει επίσημη θέση καταγγέλλοντας και αποδοκιμάζοντας πολιτικά κάθε τέτοιου είδους λογικές εκφοβισμού. 

Τέλος, καλούμε τους συναδέλφους της ΔΑΠ να καταγγείλουν με στοιχεία και ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ αυτά τα οποία ισχυρίζονται. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποτελούν κοινούς συκοφάντες που έχουν καταγεγραμμένη στο πολιτικό τους DNA την πλαστογραφία, τη ραδιουργία και την πολιτική τρομοκρατία.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης