Απόφαση Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» | Ημέρα Μνήμης για Σωτηρή Πέτρουλα

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2021-2022
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» έπειτα από συνεδρίασή του σήμερα Πέμπτη 21/07 αποφασίζει τη συμμετοχή του στην εκδήλωση μνήμης για τον Σωτήρη Πέτρουλα.

Μητσοτάκης τότε, Μητσοτάκης και σήμερα με την δημοκρατία να είναι ξανά το ζητούμενο. Δεν έχουν περάσει 57 χρόνια από την Αποστασία του ’65 και τη δολοφονία του Σωτήρη Πέτρουλα, με τους αγώνες για δημοκρατία και δωρεάν παιδεία να γίνονται πιο επίκαιροι από ποτέ. Η κυβέρνηση κάθε μέρα που περνάει δείχνει τις πραγματικές τις προθέσεις, που βρίσκονται σε αναντιστοιχία με τις ανάγκες και τα συμφέροντα της κοινωνίας. Η υπονόμευση του Δημόσιου Πανεπιστημίου, η καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, η διάλυση του ΕΣΥ και η αστυνομική βία αποτελούν πλέον μια ζοφερή πραγματικότητα. Σε όλα αυτά την απάντηση θα δώσει το φοιτητικό κίνημα, στον δρόμο που χάραξαν οι αγώνες του 1-1-4 και του 15% για διεκδίκηση χρημάτων για την παιδεία, ελευθερία και ατομικά δικαιώματα.

Για το λόγο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» καλεί τους φοιτητές του Συλλόγου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μνήμης σήμερα Πέμπτη 21/07 και ώρα 20:00 στο μνημείο στην συμβολή των οδών Εδουάρδου Λω και Σταδίου.

Δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση το ΔΣ του Συλλόγου.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης