Αναβολή επανέναρξης μαθημάτων

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2021-2022
Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022

Λόγω της μεγάλης μεταδοτικότητας της επικρατούσας μετάλλαξης ΟΜΙΚΡΟΝ της COVID-19, που καταγράφει καθημερινά ένα σημαντικό αριθμό κρουσμάτων, καταθέτουμε υπόψη των μελών της Συγκλήτου την πρόταση για αναβολή τουλάχιστον για μια εβδομάδα, της επανέναρξης των μαθημάτων που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.

Κύριο μέλημα της Διοίκησης του Ο.Π.Α. οφείλει να είναι τόσο η ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας όσο και η προστασία των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας που στις παρούσες υγειονομικές συνθήκες τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Η επιλογή του Υπουργείου Παιδείας να μην λάβει τα αναγκαία μέτρα όσο και η μέχρι στιγμής ευθυνοφοβία της Πρυτανείας του ΟΠΑ, δεν καταδεικνύουν την πραγματική διάθεση προστασίας της Πανεπιστημιακής κοινότητας. Ο καθένας μας όμως μπορεί να αντιληφθεί ότι η πολύωρη παραμονή μεγάλου αριθμού φοιτητών σε κλειστό χώρο είναι ο “καλύτερος σύμμαχος” της πολύ μεταδοτικής μετάλλαξης ΟΜΙΚΡΟΝ.

Η αναβολή λοιπόν στην επανέναρξη των μαθημάτων θεωρείται επιβεβλημένη μετά την πρωτοφανή έξαρση της πανδημίας των τελευταίων ημερών προκειμένου να κερδηθεί χρόνος μέχρι την εξισορρόπηση των επιδημιολογικών δεδομένων.

Δείτε εδώ το σχετικό αίτημα όπως το καταθέσαμε στη Σύγκλητο του ΟΠΑ. 

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης