Απόφαση Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» | Πορεία Πολυτεχνείου

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2021-2022
Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» έπειτα από συνεδρίασή του σήμερα Τρίτη 16/11 αποφασίζει τη συμμετοχή του Συλλόγου στην αντιιμπεριαλιστική πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτελεί τον μεγαλύτερο φοιτητικό αγώνα με το σημαντικότερο πολιτικό αποτέλεσμα μέχρι σήμερα. Η εξέγερση του Πολυτεχνείου εκφράζει ιδέες και ιδανικά. Τα ιδανικά της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, της ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, είναι αυτά που ενέπνευσαν εκείνους τους νέους να μιλήσουν, να αντισταθούν, να αγωνιστούν. Εκείνοι οι ΝΕΟΙ οραματίστηκαν μια ελεύθερη Ελλάδα - μια Ελλάδα που δεν υποδουλώνει τις συνειδήσεις των πολιτών της - και δεν δίστασαν να χύσουν το αίμα τους για να κάνουν το όραμά τους πραγματικότητα. Η ελπίδα, οδηγός των φοιτητών εκείνες τις γενναίες ώρες, δεν έσβησε και ούτε πρόκειται να σβήσει όσο το Πολυτεχνείο ζει.

Το Πολυτεχνείο ΖΕΙ. Ζει μέσα από τις ιδέες του, ζει μέσα από τον λαό που πίστεψε σε αυτό, ζει μέσα από τις ψυχές που θυσιάστηκαν, ζει σήμερα μέσα σε κάθε ελεύθερο μυαλό.

Καλούμε τους φοιτητές σε μαζική συμμετοχή την Τετάρτη 17/11 στις 15:00 στην πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία, δηλώντας παρόν ενάντια σε κάθε μορφή αυταρχισμού.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης