Διαμαρτυρία στην Πρυτανεία για την κακοδιαχειρίση στο πρόβλημα με τον Μαθηματικό Λογισμό

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2020-2021
Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021

Από τον Φλεβάρη και έπειτα βιώνουμε μία παρωδία στο τμήμα Λογιστικής, με πρωταγωνιστή για ακόμη μια φορά τον καθηγητή Μπεκίρο και την «αδυναμία» του να αναρτήσει τους βαθμούς της εξέτασης των φοιτητών εδώ και τέσσερις μήνες.

Παράλληλα, στο εαρινό εξάμηνο είχαν ανατεθεί στον κ. Μπεκίρο 2 μαθήματα. Όμως απ’ ότι φάνηκε ουδεμία διάλεξη πραγματοποίησε, αδιαφορώντας για τις ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις. Με αυτό τον τρόπο, εκθέτει το Τμήμα για μια ακόμα φορά και αφήνει έρμαιους των προτεραιοτήτων του τους φοιτητές.

Μετά τη λήξη της διορίας της ανάρτησης βαθμολογιών, επικοινωνήσαμε με τον τότε πρόεδρο τμήματος (Σπύρου Σπύρο), ο οποίος μας ενημέρωσε για την παραίτησή του και πως θα χρειαστεί να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος, για να συνεχιστεί η υπόθεση. Μετά από ένα μήνα εκλέχθηκε ο κ. Τσεκρέκος, οποίος σε συνάντηση που είχαμε ως εκπρόσωποι φοιτητών την επόμενη μέρα, μας διαβεβαίωσε πως οι βαθμοί θα αναρτηθούν εντός της τότε επόμενης εβδομάδας. Αυτό αποδείχθηκε ψευδές και φτάνουμε στο σήμερα.

Βρεθήκαμε επομένως, προ εκπλήξεως μόλις διαβάσαμε την απόφαση της Συνέλευσης την προηγούμενη βδομάδα, η οποία καλεί όσους φοιτητές από το κλιμάκιο (Μ-Ω) έδωσαν το Φλεβάρη το μάθημα, να επανεξεταστούν στις 15 Ιουλίου ανεξαρτήτως εάν ο βαθμός τους ήταν προβιβάσιμος ή όχι.

Η υπομονή των φοιτητών έχει εξαντληθεί εδώ και καιρό. Ήρθε η στιγμή, τα χρόνια που ο κ. Μπεκίρος εξέθετε το τμήμα και άφηνε δέσμιους τους φοιτητές του να αποτελέσουν παρελθόν. Απαιτούμε από τη νέα διοίκηση του τμήματος να προβεί σε άμεση ανάρτηση των βαθμολογιών των φοιτητών, δίχως γραφειοκρατικά ψευτο-κολλήματα καθώς διαθέτει εδώ και ένα μήνα τις βαθμολογίες, όπως υποστηρίζει ο διδάσκοντας. Παράλληλα, ζητάμε από τη Διοίκηση του ΟΠΑ να προβεί επιτέλους στις απαραίτητες ενέργειες ώστε αντίστοιχα φαινόμενα καθηγητικής αυθαιρεσίας να επιλύονται άμεσα και να επιβάλλονται οι κατάλληλες ποινές στους υπεύθυνους, κάτι που οφείλει να πράξει και στην περίπτωση του κ. Μπεκίρου.

28/02/2021 prytanis

Κάτι σάπιο υπάρχει    στο Βασίλειο της Μπουραντωνημαρκίας...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Επίσης